English | Castellano

Actualitat destacada

COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DE L'HOSPITAL D'OLOT
10 11 2009

El dissabte dia 7 de novembre es va procedir a la col·locació de la primera pedra del nou Hospital d'Olot, acte al que va assistir el president de la Generalitat, Josep Montilla, acompanyat de la consellera de Salut, Marina Geli.

Després d'una breu explicació del projecte a càrrec de l'arquitecte de l'obra, Ramon Sanabria, es va procedir a l'acte oficial de col·locació de la primera pedra.

A l'acte van assistir-hi representants de les institucions, d'associacions i d'entitats d'Olot i de la comarca i va atreure desenes de veïns de la localitat.

L'hospital s'ubicarà en un nou edifici de tres plantes, amb una superfície de 27.511 metres quadrats, que triplicarà la capacitat de l'actual hospital de Sant Jaume.

Recordem que la direcció integrada i de l'execució de les obres estarà a càrrec d'una U.T.E formada per els aparelladors Virgínia Otal, Vidal García, Josep Mª Oller i Enric Peña.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/14-salut/101446-montilla-diu-que-la-salut-no-te-preu-pero-si-un-cost-i-que-per-aixo-cal-el-nou-financament-i-un-nou-estatut.html
by Aspid ASD      Nota legal