English | Castellano

Actualitat destacada

UN NOU PREMI PER LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA
11 11 2010

El Festival Mundial d'Arquitectura 2010(World Architecture Festival), ha atorgat un nou premi a l'obra Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet, dins la categoria de Millor Edifici Civil i Comunitari.

El jurat destaca la magnitut de l'obra (240.000 m2), amb nou edificis construïts, independents però interrelacionats entre si. També es menciona l'ubicació (prop d'una artèria principal vial, com és la Gran Via) per la seva accesibilitat. Finalment es destaca que el conjunt d'edificis trenca amb l'imatge rígida de la Justícia.

El Festival Mundial d'Arquitectura (premis WAF) es va cel·lebrar entre els dies 3 i 5 de novembre a Barcelona, on es van realitzar seminaris amb arquitectes i crítics, presentacions dels projectes participants al concurs, i visites arquitectòniques guiades per la ciutat seu dels premis.

A la resta de categories, ha estat premiat el projecte de l'arquitecta Zaha Hadid MAXXI, Museu Nacional de les Arts del Segle XXI, a Roma, que ha rebut premi WAF al Millor Edifici Mundial.

A la categoria de Millor Construcció Efimera el premi ha estat per al Pavelló d'Espanya de l'Expo de Shangai, de Miralles-Tagliabue Embt.

CIUTAT JUDICIAL DE BARCELONA I L'HOSPITALET

WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL 2010
by Aspid ASD      Nota legal