English | Castellano

Actualitat destacada

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE
23 12 2015

El dimarts 22 de desembre de 2015, l’equip d’Arquitectura OAB-Gensler va presentar davant la Comissió Tècnica del Futbol Club Barcelona, el projecte complet del NOU CAMP NOU.

Dins de l'equip projectista, AT3 Arquitectes Tècnics participa en qualitat de Quantity Surveyor. Els altres membres integrants de l'equip són la Enginyeria JG Ingenieros Asociados, els calculistes d'estructures PONDIO, de la mà de Juan Calvo, i Ivan Capdevila (ERF) a l’apartat de Sostenibilitat i Medi ambient.

La presentació va ser encapçalada personalment per l’arquitecte Carlos Ferrater. En primer lloc, va presentar tots els components de l’equip i a continuació, va explicar el projecte als assistents, amb el recolzament dels seus socis i de la arquitecta Núria Ayala, Directora de Projectes de OAB.

Com a cloenda de la presentació, es va passar un vídeo, a mode de resum, que va resultar molt emotiu pels assistents que son aficionats , socis i seguidors del F.C.B.

Finalment es va passar als precs i preguntes que van ser comentades pel tècnic corresponent, cadascú en el seu apart.

Felicitant a tots els autors i col•laboradors del projecte, es va donar l’acte per finalitzat. Ara només queda esperar el veredicte de la Comissió Tècnica del F.C.B

ENHORABONA A TOTS!!!

by Aspid ASD      Nota legal