English | Castellano

Actualitat destacada

INAUGURACIÓ DEL NOU CAMPUS BESÒS DE LA UPC
16 09 2016

El dia 14 de setembre es va inaugurar el nou Campus Diagonal- Besòs de la UPC, recinte universitari que acollirà els graus, màsters i doctorat que s'oferien a l'antiga Escola Industrial, el grau d' Enginyeria Química i de Materials, i diferents grups d'investigació i recerca.

A l'acte d'inauguració van assistir personalitats com el President de la Generalitat, els alcaldes dels dos municipis entre els quals es situa el Campus, Barcelona i Sant Adrià, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, ja que es tracta d’una considerada obra importantíssima, no només com a equipament universitari, sinó com a eix transformador d’una zona fins ara degradada de l’àrea metropolitana de Barcelona.

El nou Campus consta inicialment de tres edificis: L’edifici A, obra de l’arquitecte Martínez Lapeña, és l’espai on s’ubicaran la major part dels 3.500 alumnes i 400 professors aquest curs que comença. Els altres 2 edificis, l’edifici C i l’edifici I, projectats pel despatx d’arquitectura Batlle i Roig, estaran destinats a la recerca i tecnologia.

AT3 ha participat com a direcció d’execució en diferents fases de la construcció dels edificis C i I, des de l’estructura sota rasant de cada edifici, l’acabament de l’espai comú sota rasant que comunica els dos blocs (obra de Terradas Arquitectes), l’estructura sobre rasant de l’edifici I, i els acabats finals i instal•lacions de l’edifici C així com del seu equipament com a laboratoris.


EDIFICI C CAMPUS DIAGONAL-BESÒS

INAUGURACIÓ CAMPUS BESÒS
by Aspid ASD      Nota legal