English | Castellano

Actualitat destacada

ARTICLE SOBRE LA REFORMA DE LA SEU D' EADA AL DIARI EXPANSIÓN
25 01 2017

El dia 21 de gener de 2017, el diari Expansión edició de Catalunya, va publicar un article sobre la reforma integral de l’edifici on es situa la prestigiosa Escola de Negocis EADA, al carrer Aragó 204 de Barcelona.
La reforma, amb un PEM de 7.000.000,00 €, inclou la remodelació total dels més de 4.000 m2 de l’edifici. Es preveu la redistribució interior del aulari, que passarà de les 17 aules actuals a 22, amb set espais de treball multidisciplinars. A la finalització de les obres de l’interior de l’edifici, també està prevista la reforma de la façana, que serà finançada per Núñez y Navarro (empresa propietària de l’edifici)
El projecte ha estat elaborat i dirigit pels arquitectes Humbert Costas & Carlos Durán, amb AT3 com a despatx d’arquitectura tècnica, participant tant a la redacció de projecte com a la direcció d’execució de les obres.
Els treballs es realitzaran mantenint l’activitat docent del centre, intensificant-se a tal efecte durant els períodes no lectius (com les vacances de Setmana Santa i l’estiu) al llarg dels tres anys de durada prevista. La data d’acabament està fixada al quart trimestre de 2018.
EADA és una institució acadèmica amb més de 4.500 alumnes, que té previst millorar les seves instal·lacions de Barcelona per adaptar-les a les actuals necessitats docents. L’escola també posseeix un complex residencial a Collbató, de 9.000 m2, on s’imparteixen cursos de desenvolupament directiu i negociació.


ARTICLE DIARI EXPANSIÓN

DIARI EXPANSIÓN
by Aspid ASD      Nota legal