English | Castellano

Actualitat destacada

INAUGURACIÓ DEL NOU CAP JOSEP DE MASDEVALL TERRADAS, A FIGUERES
13 07 2018

El divendres 6 de juliol de 2018 es va realitzar l’acte d’inauguració del nou CAP JOSEP DE MASDEVALL TERRADAS, a Figueres. A la inauguració van assistir la consellera de Salut, Alba Vergés i l'alcaldessa, Marta Felip i una important representació del Departament de Salut, del CatSalut i de l’Institut Català de la Salut, entitat que gestiona el centre.
El nou CAP, obra licitada per Infraestructures.cat, va ser dissenyat pel despatx d’arquitectura Baena Casamor Arquitectes (BCQ), amb direcció d’execució d’AT3 Arquitectes Tècnics.
L’edifici consta de tres plantes que disposen d’un total de 22 sales de consulta, una de doble per a odontologia, una àrea polivalent amb quatre punts d’atenció i una àrea d’atenció continuada amb quatre boxs d’atenció. També hi ha una zona de despatxos, una àrea d’educació sanitària, una d’emmagatzematge i una àrea de personal.
La posada en funcionament del nou equipament, ha permès reorganitzar l’atenció sanitària de l’ Àrea Bàsica de Salut Figueres-2, augmentant significativament la cartera de serveis a l’usuari.


FICHA CAP FIGUERES-2

Web Ayuntamiento de Figueras
by Aspid ASD      Nota legal