English | Castellano

Actualitat destacada

INAUGURACIÓ CAMPUS BARCELONA DE EADA BUSINESS SCHOOL
26 09 2019

El dia 26 de setembre s’ha inaugurat de manera oficial la seu de l’escola de negocis EADA, després de tres anys d’obres, on s’ha dut a terme una remodelació integral de l’antic edifici, reorganitzant els espais per adaptar-los funcionalment, millorant a la vegada sostenibilitat i estalvi energètic i realitzant un important canvi d’imatge tant interior com exterior, com la modernització de la seva façana del carrer Aragó de Barcelona, amb un acabat de lames verticals en tonalitats terra, que atorguen a l’edifici una potent personalitat pròpia.
L’acte de inauguració del campus va ser presidit per Jordi Pursals, president del Patronat de la Fundació EADA i amb assistència de la Regidora de Comerç, Montserrat Ballarín, entre d’altres personalitats.
Les obres de l’edifici han estat cofinançades per EADA i Núñez i Navarro, empresa propietària de l’edifici. Tot el projecte s’ha dut a terme per fases, durant els mesos no lectius per no interferir en el desenvolupament normal de les classes.
El projecte i la direcció de les obres han estat realitzats pel despatx d’arquitectura CDB, amb participació de AT3 tant a la redacció de projecte com durant l’execució de les obres.


Fitxa Reforma Edifici EADA

Noticia a La Vanguardia
by Aspid ASD      Nota legal