• COMPLEX OFICINES PORTA FIRAL
  • COMPLEX OFICINES PORTA FIRAL
Noticia Imagen portada
COMPLEX OFICINES PORTA FIRAL
Finalizan las obras del sector Porta Firal Barcelona

Aquest mes de Juliol es donen per finalitzades les obres de construcció del Parc Empresarial Porta Firal- Zona Franca, obra promoguda per Iberdrola Inmobiliaria, que constitueix una de les inversions immobiliàries més importants de la darrera dècada a la ciutat de Barcelona.

El conjunt, de més de 90.000 m2, està format per quatre edificis d’oficines d’entre 13 i 22 plantes d’alçada, totes diàfanes sense pilars, amb un gran aparcament de tres plantes sota rasant. Ha estat dissenyat pel prestigiós arquitecte Òscar Tusquets, amb Direcció d’obra de Enric Torrent i Eduard Permanyer, de TDA Arquitectes.

La Direcció d’execució de les Torres Auditori, Ponent i Llevant, amb vint-i-dos plantes cadascuna d’elles, ha estat portada per AT3 Oller-Peña, convertint-se en una de les obres més emblemàtiques d’aquest despatx d’arquitectura tècnica.

Els quatre edificis han obtingut la qualificació energètica classe “A”, obtenint el certificat BREEAM Excellent Well Gold (les Torres Llevant i Ponent) i BREEAM Very Good (la Torre Auditori)