Noticia Imagen portada
HOTEL LEONARDO
ABRE SUS PUERTAS EL HOTEL LEONARDO

OBRE LES PORTES L’HOTEL LEONARDO

Una vegada finalitzades les obres de construcció del nou Hotel Leonardo, l’establiment ha obert les seves portes per constituir a partir d’ara un dels referents de turisme de negocis a la ciutat de Barcelona.

La seva situació, a prop de la Fira de Barcelona i Plaça Europa, juntament amb la disponibilitat de modernes instal·lacions per a la realització d’events i reunions, busquen ser un referent dins del sector firal que s’espera es vagi reactivant després de l’aturada mundial dels mesos de pandèmia mundial.

El Projecte és del despatx d’arquitectes TDA Arquitectura, que han portar la direcció facultativa i amb la participació d’AT3 com a directors d’execució de les obres. El seu disseny integra importants mesures mediambientals i d’eficiència energètica, com l’energia fotovoltaica, ecoenergia per a la producció d’aigua calenta sanitària i climatització, reutilització aigües grises i pàrquing amb punts de recàrrega vehicles elèctrics.

Durant el desenvolupament de les obres i a conseqüència de la pandèmia de Covid-19, el Projecte ha sofert variacions per tal d’adaptar-se als requeriments sanitaris i de prevenció que busquen aconseguir un establiment Covid FREE.

Diari EL MUNDO

https://amp.elmundo.es/cataluna/2021/09/22/614b4b8dfdddff20068b4589.html

Diari EL PERIODICO

https://amp.elperiodico.com/es/barcelona/20210922/leonardo-hotel-barcelona-fira-primer-hotel-barcelona-moratoria-turistica-12103751