• INICI DE LES OBRES BLOC 24 HABITATGES DE LLOGUER A RUBÍ
  • INICI DE LES OBRES BLOC 24 HABITATGES DE LLOGUER A RUBÍ
Noticia Imagen portada
INICI DE LES OBRES BLOC 24 HABITATGES DE LLOGUER A RUBÍ
BEGINNING OF WORKS BUILDING 24 RENTAL HOUSES IN RUBÍ

S'han iniciat les obres de construcció d'un edifici de 24 habitatges de lloguer social al carrer Marconi de Rubí, promogut per l'Institut Català del Sòl (Incasòl)

El Projecte és de Ravetllat Arquitectes i AT3 participa des de el Projecte fins a la Direcció d'execució de les obres i Coordinació de Seguretat i Salut.

L'edifici consta d'una 1 planta de soterrani i  PB+3 i forma rectangular, amb un sol nucli de comunicacions i accés a l’habitatge mitjançant una passera exterior. La disposició dels habitatges n’afavoreix l’assolellament directe i en garanteix la ventilació creuada natural.  L’immoble compta amb la instal·lació de reaprofitament d’aigües grises i la seva coberta s’habilita per a la generació d’energia fotovoltaica per autoconsum. 

L'intgerior dels 24 habitatges, tindran un mínim de 50 m² útils, amb 2 habitacions dobles, a excepció de l’habitatge adaptat, que només en tindrà 1.

L’empresa que s'encarrega de la construcció és Nerco Infraestructuras, per un PEC 2.645.737,60 € (import sense IVA) i un termini d’execució de 20 mesos.