• Entrada Casa SEAT
  • Interior Casa SEAT
  • Interior Casa SEAT
  • Interior Casa SEAT
  • Interior Casa SEAT
Noticia Imagen portada
Façana Casa SEAT
La Casa SEAT en 48h Open House Barcelona

La Casa SEAT, situada al Passeig de Gràcia 109 de Barcelona, serà un dels edificis emblemàtics que es podran visitar el cap de setmana del 24-25 d’octubre de 2020, dins del  festival d’arquitectura 48h Open House BCN.

La Casa SEAT, recentment inaugurada, està situada a l’atri de l’antic gratacels Deutsche Bank, edifici que corona el final del Passeig de Gràcia i que aquests darrers anys està sent objecte d’una important remodelació projectada per l’estudi d’arquitectura OAB, que inclou la nova creació d’un passatge per a vianants que comunicarà Jardinets de Gràcia amb la Riera de Sant Miquel.

La façana, estructural broncínea (superposada als suports perimetrals existents), forma una retícula compositiva amb grans finestrals sobre l’avinguda Diagonal i es deixa una façana posterior totalment cega sobre el passatge. Una marquesina de sis metres d’alçada que s’obre al con visual del vianant envolta tot el volum.

L’espectacular interiorisme de l’espai és de Lázaro-Rosa Violán Studio i combina diferents zones: àrea expositiva, auditori, àrea de treball, activitats i restauració.

AT3 Oller-Peña ha treballat en aquest important Projecte des de l'inici, portant la Direcció d'execució tant de l'estructura com dels acabat i interiorisme.

Per adaptar-se a les circumstàncies provocades per la pandèmia per la COVID-19, enguany el festival ofereix, a part de les visites presencials habituals, visites guiades amb audioguia i activitats virtuals

Més informació: https://www.48hopenhousebarcelona.org/els-edificis/casa-seat/